head


Meny

Startsida

Om mig

Produkter

Beställning

 

Det är jag som är Rasten Hantverk.

Jag är en konsthantverkare som arbetar med att tillverka smycken, smyckesskrin, askar, prydnadsföremål, leksaker, dockmöbler och en del andra saker i trä.

Jag arbetar i huvudsak i svenska träslag och har som specialitet att använda grangren till framförallt mina dockmöbler i form av "stockmöbler"

Till smyckena blandar jag ibland in olika ädelträslag för att få färg och andra effekter i de färdiga alstren. Jag väljer att inte färga mina alster utan vill ha det naturliga mönstret i träet att framträda.

Allt jag gör är handtillverkat och ingen masstillverkning förekommer. Alla produkter är i sig udda, så den som köper ett smycke av mig är helt ensam om att bära ett smycke med just det utseendet.

ulf

Ulf

  Jag bor och arbetar utanför Östersund och mitt hantverk sysslar jag med på fritiden. All försäljning sker från mig själv, jag åker på en del marknader och sedan säljer jag genom beställning från min hemsida. Vill du ha en produkt som jag inte har med här på hemsidan kan jag göra en som passar just dig, det är bara att beställa och priset blir inte högre än på andra produkter jag gör.
     

 

Kontakta mig på ulf@rasten.se