Leksaker

På den här sidan kommer du att hitta olika sorters leksaker. Till att börja med så är det mest i form av olika sorters klossar men i takt med att ideerna kommer så blir det fler och fler produkter.

 

Produkter Beställning

Detta är ett spel som jag kommit på själv. Det bygger på att man har 25 klossar som är komna ur en grangren. Ingen kloss är den andra lik och de är inte heller jämt avsågade utan när man bygger med dem så blir tornet både ojämt och mer eller mindre stadigt. Det roliga med detta spel är att det är i stort sett helt obundet till ålder. Alla kan spela med varandra på lika villkor. Det enda som begränsar är väl kanske när man börjar bli lite skakis på handen. Tröttnar man på att spela på det sätt som jag föreslår kan man alltid hitta på egna regler eller helt enkelt använda klossarna som vanliga byggklossar. Materialet är rent trä som är helt obehandlat. Ytorna är slipade så att de skall vara behgliga att ta i. Om möjligt har jag försökt att undvika att man skall kunna sticka sig på klossarna.

Artikelnr 4001 Pris 160 kr

Helt vanliga byggklossar som är gjorda i furu. Klossarna är handgjorda och inte riktigt exakta. I varje förpackning finns 9 små klossar ca 40 mm i fyrkant och 9 större klossar ca 55 mm i fyrkant.

Klossarna är helt obehandlade.

Artikelnr 4002 Pris 130 kr

Stavar som används på samma sätt som klossarna. De är också gjorda i ren furu och helt obehandlade. I varje förpackning är det 30 st.

Artikelnr 4003 Pris 130 kr